Informatie

Data en locatie

Het driedaagse webinar ‘aardgasvrije wijken’ vindt plaats op 30 november,  1 en 2 december. U ontvangt elke ochtend een link per e-mail naar het programma.

Het programma start elke dag 13:00 uur en duurt ca. 75 minuten. Elke dag zal een interview plaatsvinden én een workshop. Tijdens het online event is het mogelijk om vragen te stellen via de chatfunctie. De spreker of workshopgever zal proberen de vragen zoveel mogelijk te beantwoorden.

Prijzen

De deelnamekosten bedragen € 75,- excl. BTW voor het driedaagse webinar. Kunt u deze dagen niet online aanwezig zijn, dan sturen wij achteraf een gesloten link naar de deelnemers.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 3 dagen voorafgaand aan het evenement en alleen schriftelijk door een mail te sturen naar: events@binnenlandsbestuur.nl. U kunt ook een collega in de plaats laten deelnemen.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Binnenlands Bestuur – onderdeel van Sijthoff Media – zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.

De link naar het webinar is per e-mail verstuurd. Niet ontvangen? Check uw spam-box en mail anders naar events@binnenlandsbestuur.nl!


Binnenlands Bestuur organiseert dit congres in samenwerking met: